Facts About diş beyazlatma kalemi Revealed

Wiki Article



Türkiye’de lider konumda olan sağlık turizmi ajansı/kliniği Estetica İstanbul aracılığı ile alanında en iyi diş hekimleri ile buluşabilir; estetikte kaliteye sahip olabilirsiniz.

Diş temizliğini düzenli şekilde yapan ve leke bırakıcı gıdalardan uzak duran kişilerin, yılda bir defa diş beyazlatma işlemi yaptırması yeterli olmaktadır.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortalarını karşılaştırın, teklif alın!

Ayrıca hindistan cevizi yağı yerine susam yağı da tercih edebilirsiniz. Gargara yerine diş fırçanıza bir miktar hindistan cevizi yağı koyup, dişlerinizi fileırçalayabilirsiniz.

Diş Beyazlatma Yan Etkileri Nelerdir? İşlem sonrası hafif bir hassasiyet dışında herhangi bir yan etkisi veya herhangi bir challenge yaşamazsınız. Eğer bu hassasiyet uzun süre devam ederse hemen doktorunuzla iletişime geçin.

Diş minesinin aşınmasına neden olduğu için diş yapısına minimum oranda zarar verir. Diş minesi zaman içerisinde kendi kendini onaran bir yapıdır. İşlem sonrasında doktorunuzun dimensions önerdiği diş ve ağız bakım uygulamalarını eksiksiz yerine getirmelisiniz.

Diş beyazlatmak amacıyla özel olarak üretilen ve diş minesine zarar vermeyen Sensodyne diş macunu, ilk kullanımdan itibaren daha ferah, temiz ve beyaz dişlere sahip olmanızı sağlıyor.

Tedavi fiyatları işlemin yapıldığı kliniğe göre değişiklik gösterir. Kliniklerin hastalarına verdiği diş beyazlatma hizmeti, kullandıkları malzemelerin kalitesi, hekimin branşı ve tedavi sonrasındaki kontrol periyotları fiyat konusunda farklılıklara neden olur.

Bazı nedenlerden dolayı dişlerde sararmalar ve lekeler meydana gelebiliyor. Bu durumlar hastalarımızın gülüşlerini saklamalarına neden olabiliyor.

En kısa sürede diş beyazlatma-evde doğal dişlerin beyazlaması için Business office bleaching denilen, klinik ortamda diş hekimi tarafından yapılan uygulama gerekir.

Yani dişler bir, iki ton beyazlar. Ardından kişinin isteği doğrultusunda daha beyaz ve parlak dişler için evde diş beyazlatma yada diş hekimi tarafından klinikte uygulanan beyazlatma işlemi uygulanır.

Diş sararması tek bir nedene bağlı olmadığı gibi doğuştan oluşan bir durum beyazlatma diş macunu da olabilir. Dişler genel olarak 3 sebepten sarıya dönük bir hal alır:

Potasyum, magnezyum ve manganez miktarı bakımından zengin olan muz kabuğunu diş beyazlatma yöntemi olarak kullanabilirsiniz.

İşlem sırasında kullanılan beyazlatma etkili jelin yanağa, dudağa ya a yumuşak dokulara temas etmesi durumunda ortaya çıkan durumdur. Ciddi bir challenge yaratmaz ve genellikle dokuda kısa zamanda kendiliğinden bir iyileşme olur.

Report this wiki page